سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۶
پاسخگویی مسئولان و مطالبه‌گری، امیدآفرین است

حوزه/ حجت‌الاسلام ریسمان‌سنج، با اشاره به نقش پاسخگویی مسئولان در ایجاد امید گفت: جامعه امیدوار، جامعه مطالبه‌گر است و مطالبه‌گری وقتی به نتیجه برسد، امیدواری را تقویت می‌کند.

حجت‌الاسلام محسن ریسمان‌سنج در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در ساری، با اشاره بر جایگاه محوری امید در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی اظهار داشت: مقام معظم رهبری در این بیانیه نه تنها خط یأس و ترس دشمن را فرو پاشیدند، بلکه امواج واقعی امید را در وجود ملت ایران و خصوصاً جوانان جاری کردند.

وی افزود: بیانیه گام دوم در عین انقلابی بودن، بسیار عالمانه و منصفانه به نگارش درآمده و ضمن دفاع کامل از راه پیموده شده، کاستی ‌ها و فاصله تا بایدها و آمادگی برای تصحیح خطاها را پذیرفته است.

معاون مطالبه‌ گری ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان خوزستان خاطرنشان کرد: اگر انقلاب اسلامی را یک حرکت مستمر ببینیم، برای تحقق آرمان‌ های آن در عرصه‌ های مختلف، به تلاش و تحول نیاز داریم و برای این تحول، به امید نیاز مبرم داریم. اگر جامعه ناامید شود، هیچ تحولی اتفاق نمی‌ افتد.

حجت‌الاسلام ریسمان‌سنج با اشاره به تلاش دشمن برای ایجاد یأس در جامعه ابراز کرد: دشمن خوب فهمیده که اگر می‌ خواهد مانع پیشرفت انقلاب شود، باید مردم و حتی مسئولان را ناامید کند. آنها با تحلیلات مغرضانه، وارونه نشان دادن واقعیت‌ ها، پنهان کردن جلوه‌های امیدبخش و انکار دستاوردها، سعی در ایجاد ناامیدی دارند.

وی به دو عامل ضد امید در جامعه اشاره کرد و یادآور شد: عامل اول برنامه‌ های مأیوس‌ سازی دشمن است که باید توسط جوانان شکسته شود. عامل دوم، تزریق «امید کاذب» است یعنی امیدی که مبتنی بر واقعیت ‌های عینی جامعه نیست و با فریب دادن مردم یا پوشاندن عیوب ایجاد می‌شود که این خود آسیب‌زا است.

وی تاکید کرد: هنر ما در ایجاد امید حقیقی این است که هم هدف و قله را نشان دهیم، هم موانع و عیوب موجود در مسیر را به درستی بشناسیم و بگوییم و هم باور داشته باشیم که با تلاش می ‌توان بر این موانع غلبه کرد و به قله رسید، انقلاب اسلامی یک حقیقت مردمی است و تداوم و پیشبرد آن تنها با اراده و حضور مردم محقق می‌شود.

حجت‌الاسلام ریسمان‌سنج با اشاره به ارتباط مستقیم بین مطالبه‌گری و ایجاد امید واقعی در جامعه اظهار کرد: اگر انقلاب اسلامی را یک حرکت مردمی بدانیم، تحقق آرمان‌های آن به خواست و اراده مردم بستگی دارد، مردم، آرمان‌های فطری انقلاب اسلامی را درک می‌کنند و اگر حرکت جامعه را در مسیر این آرمان‌ها نبینند، مطالبه می‌کنند.

معاون مطالبه‌گری ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان خوزستان اظهار کرد: اساساً اگر مطالبه‌گری در جامعه ما زیاد شود، معنایش این است که مردم به اصلاح امور امیدوارند، وقتی مطالبه‌گری به نتیجه می‌رسد، خودش امیدواری را تقویت می‌کند، در مقابل اگر کسی خطای دیگری را به او بگوید و او گوش کند و اصلاح شود، این حس در فرد ایجاد می‌شود که می‌توان مشکلات را برطرف کرد.

وی با انتقاد از برخی نگاه‌ها در رسانه‌ها گفت: متأسفانه اتفاقات خوب جامعه به درستی منتقل نمی‌شود. ما گلایه داریم که ظرفیت‌ها و دستاوردهایمان را نشان نمی‌دهیم. مردم باید خوبی‌ها و دستاوردهای واقعی نظام را ببینند و رسانه‌های ما نیز باید این دستاوردها را بازگو کنند.

حجت‌الاسلام ریسمان‌سنج، به نقش پاسخگویی مسئولان تأکید کرد و یادآور شد: اگر می‌خواهیم امید را در جامعه ایجاد کنیم، یک رکن آن صداقت و پاسخگویی مسئولان در برابر مردم است، درخواست رهبری این است که مسئولان پاسخگو باشند، اگر حرفی هست، سوالی در جامعه مطرح می‌شود، مردم جواب بخواهند. این خود امیدآفرین است.

کارشناس دینی خاطرنشان کرد: اگر در جامعه‌ای مردم احساس کنند که در آن نقش دارند، این امید واقعی است. اگر من احساس کنم من در این جامعه نقش دارم، آرمان‌ها را باید مطالبه کنم، حرف من تأثیر دارد، این عوامل امیدواری واقعی هستند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha